​​​​נוהל זה מחליף את הקווים המנחים שפורסמו ביום 26.2.2012 לעניין חיי מדף של בשר בעלי-חיים גולמי. החל מיום 1.12.2017 חיי המדף של בשר בעלי-חיים גולמי יהיו כמפורט בנספח א'.

לצורך קביעת חיי המדף של בשר בעלי-חיים יש להתייחס ליום הייצור כיום השחיטה או הדייג, אף אם המוצר נארז במועד מאוחר יותר.
הכללים המפורטים בנוהל זה יחולו על כל בשר בעלי-חיים שיעמוד בדרישות, לרבות נתחים אשר נארזים מראש
בנפרד.​

 

 

השירותים הווטרינרים במשרד החקלאות מזהירים: אין לרכוש מוצרים שמקורם במפעל "בשר הגלילי"https://www.moag.gov.il/yhidotmisrad/dovrut/publication/2020/Pages/basar_haglili.aspxהשירותים הווטרינרים במשרד החקלאות מזהירים: אין לרכוש מוצרים שמקורם במפעל "בשר הגלילי"
נוהל לפיקוח על מתקנים סגורים לגידול דגי קוי החופשיים מנגיף הרפס של קויhttps://www.moag.gov.il/Procedures/Pages/nohal_mitkanim_sgurim_01-11-18.aspxנוהל לפיקוח על מתקנים סגורים לגידול דגי קוי החופשיים מנגיף הרפס של קוימחלת נגיף הרפס של קוי הינה מחלה רשומה בישראל ובארגון הבין לאומי לבריאות בעלי חיים ( OIE ). המחלה הינה אנדמית בישראל ולכן לא מאפשרת יצוא של דגי קוי המוגדרים כחופשיים מהמחלה במידה וגודלו במערכות שאינן מאובטחות ביולוגית
רשימת מפעלים מאושרים ליבוא בשר וקרבייםhttps://www.moag.gov.il/vet/Yechidot/inport export/yevu_basar/Pages/mifalim_yevu.aspxרשימת מפעלים מאושרים ליבוא בשר וקרביים