​​​​נוהל זה מחליף את הקווים המנחים שפורסמו ביום 26.2.2012 לעניין חיי מדף של בשר בעלי-חיים גולמי. החל מיום 1.12.2017 חיי המדף של בשר בעלי-חיים גולמי יהיו כמפורט בנספח א'.

לצורך קביעת חיי המדף של בשר בעלי-חיים יש להתייחס ליום הייצור כיום השחיטה או הדייג, אף אם המוצר נארז במועד מאוחר יותר.
הכללים המפורטים בנוהל זה יחולו על כל בשר בעלי-חיים שיעמוד בדרישות, לרבות נתחים אשר נארזים מראש
בנפרד.​

 

 

שינויים בהתנהלות אגף הפיקוח על מזון לבעלי חיים בעקבות משבר קורונהhttps://www.moag.gov.il/vet/Yechidot/mispo/Pages/pikuah_mazon_herum.aspxשינויים בהתנהלות אגף הפיקוח על מזון לבעלי חיים בעקבות משבר קורונהבימים אלה, בעקבות החלת תקנות לשעת חירום, ישנם שינויים במתכונת קבלת קהל של האגף, בתחום מתן היתרי מזון לבעלי חיים ובנוגע להגדרת מפעלים חיוניים לשעת חירום.
משרד החקלאות חוגג את יום התות הבין-לאומיhttps://www.moag.gov.il/yhidotmisrad/dovrut/publication/2020/Pages/strawberry_day.aspxמשרד החקלאות חוגג את יום התות הבין-לאומי
טבלת מעקב אחר היתרי עריכת ניסויים בתוקףhttps://www.moag.gov.il/ppis/Yechidot/chimistry/rishum_rishuy/nisuy_seda/pirsumim/Pages/heter_nisuim_tokef.aspxטבלת מעקב אחר היתרי עריכת ניסויים בתוקףטבלת מעקב אחר היתרי עריכת ניסויים בתוקף